комерцијални пречистителни системи

Вие сте тука: Насловна -> производи -> третман на вода систем -> комерцијални пречистителни системи
Ние сме техничко Taiwan комерцијални пречистителни системи производителот, фабрика, на снабдувачот и извозникот. Во зависност од стабилна инвестиција, чувствувате компетентност и добар по продажба на услуги, ние сме ни направи, како еден од водечките производители и извозници во оваа индустрија. Ние и ветуваме на квалитетни производи и конкурентна цена и за време на испорака за вас. Ние сме биле воспоставување на долгорочни бизнис со нашите клиенти. Ако сте заинтересирани за некој модел на нашите производи, ве молиме да бидат слободни да контакт.
  • комерцијални пречистителни системи - Water Treatment for Food & Beverage


модел: Water Treatment for Food & Beverage
комерцијални пречистителни системи
води за храна & пијалок

доследни на квалитетот на водата е од клучно значење за прехранбената индустрија да се спречи варијација во карактеристиките на готовиот производ. добар извор на вода за пиење е најпосакувана, сепак, тоа не може секогаш да бидат достапни и третман на изворска вода е тогаш е потребно да се усогласат со барањата на usepa безбедна вода за пиење стандарди. како и во водата за пиење високи нивоа на изложеност на колоидно честички, железо и манган и други загадувачи ќе предизвика несакани карактеристики во готовиот производ, како што се боја, матност , депозити, и вкусот. оксидација и отстранување на овие контаминанти од таложење и филтрирање ќе се спречи овие несакани карактеристики во готови производи.

Rotek нуди најмногу комплетна линија за третман на вода опрема и технологии за храна и пијалок индустрија да ги задоволат вашите пречистителна потреби. нашите води процеси вклучуваат мембранска филтрација, предтретман, дезинфекција и кислород отстранување системи.

Третман на вода апликации:
Висока чистота вода за состојка, пијалаци и течност мешање (неоргански & органски)
процес / состојка вода
Нови вода за производство
котел се хранат со вода прават - нагоре
пре - третман за да се заштитат опрема / прошири животен век
отпадни води минимизирање
чисти во место
sanitization
Прашање Сега +Прашање Сега -
Нашата експертиза ни овозможи да се обезбеди најдобрите

комерцијални пречистителни системи

со подложување на нашите производи на строги мерки за контрола на квалитетот во текот на секоја фаза на производството и додека испраќање. Искрено се добредојдени сите релевантни пријатели од целиот свет треба да дојде за посета и соработка!
Italian, Italiano