E-ROTEK WATER SYSTEMS CO.,LTD
тел: +886-8-7511181
факс: +886-8-7513525
Адреса: No.2,S. 1st Rd., Pingtung City, Pingtung County 900, Taiwan (R.O.C.)
Вие сте тука: Насловна -> Контакт
Контакт
For better services for you, please as far as possible use English to fill in the followings!
* Задолжително
да:E-ROTEK WATER SYSTEMS CO.,LTD
* тема:
 
    Барање детали:
Incoterm:
плаќање:
Почетна цел количина: (на пример,: 10000/pcs)
Пример Услови:
* порака:
 
    Ве молиме внесете следниве податоци за контакт
* наслов: Г-дин Г-ѓа Г-ѓа
* Име:
* презиме:
* Име на компанијата:
* Земја / територија:
* Адреса:
* Е-пошта:
* телефонски:
факс:
рачно:
      
Italian, Italiano