EDI систем

Вие сте тука: Насловна -> производи -> ди водоводниот систем -> EDI систем
Ние сме техничко Taiwan EDI систем производителот, фабрика, на снабдувачот и извозникот. Во зависност од стабилна инвестиција, чувствувате компетентност и добар по продажба на услуги, ние сме ни направи, како еден од водечките производители и извозници во оваа индустрија. Ние и ветуваме на квалитетни производи и конкурентна цена и за време на испорака за вас. Ние сме биле воспоставување на долгорочни бизнис со нашите клиенти. Ако сте заинтересирани за некој модел на нашите производи, ве молиме да бидат слободни да контакт.
  • EDI систем - EDI


модел: EDI
EDI систем
EDI систем

electrodeionization (edi) често се користи како алтернатива на мешани кревет полирање и ја има предноста на избегнување на употребата на киселина и сода. системи се составени од модуларен "Купишта" да ги задоволат вашите проток стапка услов. недостатоци на EDI е дека влезот на квалитетот на водата мора да биде помал или еднаков на 1ppm TDS.

Edi е зрела електричен погон мембрана деминерализација процес се користи да се насочите индустриски процес вода за ултра - висока чистота за употреба во моќта, микроелектрониката, прехранбената, хемиската, фармацевтската, и други индустрии EDI систем. rotek го користи на GE edi мобилен (e- Мобилни) кои користат високо - капацитет јонска размена мембрани да се отстранат не само остаток соли но исто така ionizable воден видови како што се јаглерод диоксид, силициум диоксид, амонијак и бор. edi има предност во однос на повеќе традиционални јонска - размена процеси во таа ја елиминира потребата за често скапи и опасни хемикалии се користат во размена на јони смола процесот на регенерација.

Applications
Edi е корисно за било која апликација која бара постојана и економски отстранување на вода нечистотии, без користење на опасни хемиски. некои примери се:

  • повторната употреба на отпадната вода во храна и пијалоци
  • хемиски производство
  • биотехнологијата
  • електроника
  • козметички
  • лаборатории
  • фармацевтската индустрија
  • котел се хранат со вода
  • намалување на ionizable SiO2 и TOC (вкупниот органски јаглерод)

од инсталација на edi единици вршат сосема сигурно, обезбедување на клиенти со висока чистота производство на вода за било централа котел храна или микрочип исплакнете со вода. водата произведени ги исполнува или надминува клиент висок - чистота вода спецификации. во прилог, кога diluite поток чистење беше потребна како резултат на fouling, квалитетот на производот е целосно обновен.

Прашање Сега +Прашање Сега -
Нашата експертиза ни овозможи да се обезбеди најдобрите

EDI систем

со подложување на нашите производи на строги мерки за контрола на квалитетот во текот на секоја фаза на производството и додека испраќање. Искрено се добредојдени сите релевантни пријатели од целиот свет треба да дојде за посета и соработка!
Italian, Italiano