FRP садови

Вие сте тука: Насловна -> производи -> филтрација компоненти -> FRP садови
Ние сме техничко Taiwan FRP садови производителот, фабрика, на снабдувачот и извозникот. Во зависност од стабилна инвестиција, чувствувате компетентност и добар по продажба на услуги, ние сме ни направи, како еден од водечките производители и извозници во оваа индустрија. Ние и ветуваме на квалитетни производи и конкурентна цена и за време на испорака за вас. Ние сме биле воспоставување на долгорочни бизнис со нашите клиенти. Ако сте заинтересирани за некој модел на нашите производи, ве молиме да бидат слободни да контакт.
  • FRP садови - FRP


модел: FRP
FRP садови
стаклени влакна (FRP) филтер резервоарот

карактеристики
сите тенкови испорачува со NSF сертификат.
Составен од високи перформанси композитни материјали со вжарено рана, 100% отпорен на корозија.
Лагер дебелина на ѕид на располагање од 0.150(3.8 влакна надворешен дијаметар) до 0.300(7.6 влакна надворешен дијаметар) одговара на брод дијаметар.
Целосен избор на садовите под притисок на располагање до 36 дијаметар со 72 височина.
врвот, дното& Дното места достапни за 18 до 36 тенкови.
Максимален работен притисок 150 psi (10.5 КРФ / см2).
максимална работна температура 150f (65c).
ниски инсталација и одржување.

Спецификации

димензија
Кол x висина

волумен

Рајт, отворање(кг)

врвот, дното
копчето

отворање
копчето

стои

литар

m3

8npsm

стандард

7×13

7.6

0.008

1.40

9.00

2.5'- 8npsm

 

стандард

7×17

9.8

0.010

1.95

11.75

2.5'- 8npsm

 

стандард

7×35

21.6

0.022

3.40

25.20

2.5'- 8npsm

 

стандард

7×44

26.8

0.027

4.05

30.85

2.5'- 8npsm

 

стандард

8×13

8.5

0.009

1.65

10.15

2.5'- 8npsm

 

стандард

8×17

11.8

0.012

2.00

13.80

2.5'- 8npsm

 

стандард

8×35

26.9

0.027

4.15

31.36

2.5'- 8npsm

 

стандард

8×44

34.4

0.034

4.80

39.15

2.5'- 8npsm

 

стандард

9×17

14.5

0.015

2.25

16.75

2.5'- 8npsm

 

стандард

9×35

32.3

0.032

4.20

30.90

2.5'- 8npsm

 

стандард

9×42

42.4

0.042

5.05

37.35

2.5'- 8npsm

 

стандард

9×48

48

0.048

6.05

50.85

2.5'- 8npsm

 

стандард

10×17

18.2

0.018

2.50

19.40

2.5'- 8npsm

 

стандард

10×35

39.4

0.039

4.60

43.97

2.5'- 8npsm

 

стандард

10×44

51.2

0.051

6.05

57.45

2.5'- 8npsm

 

стандард

10×54

63

0.063

7.40

70.10

2.5'- 8npsm

 

стандард

12×48

89

0.089

8.40

101.87

2.5'- 8npsm

 

стандард

12×52

97

0.097

8.95

105.95

2.5'- 8npsm

 

стандард

13×44

86.8

0.087

7.65

94.35

2.5'- 8npsm

 

стандард

13×54

105

0.105

10.05

115.65

2.5'- 8npsm

 

стандард

14×65

150

0.150

13.55

163.30

2.5'- 8npsm

 

стандард

4'-8un

 

стандард

16×65

185

0.190

17.10

202.55

2.5'- 8npsm

 

стандард

4'-8un

 

стандард

18×65

236

0.240

35.90

272.00

4'-8un

 

стандард

37.55

273.65

4'-8un

4'-8un

триаголник

21×62

312

1.310

41.10

353.10

4'-8un

 

стандард

48.55

360.55

4'-8un

4'-8un

триаголник

24×72

450

0.450

51.90

501.90

4'-8un

 

стандард

55.00

505.00

4'-8un

4'-8un

триаголник

30×72

708

0.708

85.70

793.30

4'-8un

 

стандард

90.25

798.85

4'-8un

4'-8un

триаголник

36×72

999

1.000

115.50

1115.5

4'-8un

 

стандард

123.00

1123.0

4'-8un

4'-8un

триаголник

Прашање Сега +Прашање Сега -
Нашата експертиза ни овозможи да се обезбеди најдобрите

FRP садови

со подложување на нашите производи на строги мерки за контрола на квалитетот во текот на секоја фаза на производството и додека испраќање. Искрено се добредојдени сите релевантни пријатели од целиот свет треба да дојде за посета и соработка!
Italian, Italiano