индустриски обратна осмоза

Вие сте тука: Насловна -> производи -> индустриски RO систем -> индустриски обратна осмоза
Ние сме техничко Taiwan индустриски обратна осмоза производителот, фабрика, на снабдувачот и извозникот. Во зависност од стабилна инвестиција, чувствувате компетентност и добар по продажба на услуги, ние сме ни направи, како еден од водечките производители и извозници во оваа индустрија. Ние и ветуваме на квалитетни производи и конкурентна цена и за време на испорака за вас. Ние сме биле воспоставување на долгорочни бизнис со нашите клиенти. Ако сте заинтересирани за некој модел на нашите производи, ве молиме да бидат слободни да контакт.
  • индустриски обратна осмоза - RL


модел: RL
индустриски обратна осмоза
РЛ серија обратна осмоза систем

на РЛ серија обратна осмоза системи се наменети за лекување од широк спектар на извори на вода, вклучувајќи општински резерви, браната и речни води, создаден и соленкасти извори на вода. овие основни системи се дизајнирани да биде едноставна да се инсталација, функционирање и бара малку одржување. мембрана флеш објект е стандардна и работи секој пат кога системот се отворени за да им помогне со одржување на мембраните чиста. континуирано следење на feedwater притисок, ro обземам квалитет и резервоар ниво се врши со PLC контролер. обратна осмоза системи rotek се способни за отстранување на соли, како и други нечистотии како што се бактерии, шеќери, протеини, бои и состојки кои имаат молекуларна тежина поголема од 150 - 250 Далтон.

функциите на производот:
* Распоред 80 крути цевки работа
* нерѓосувачки челик контролни вентили и пумпа
* програмабилни PLC контролер
* ниски feedwater сензор за притисок
* обземам квалитет сензор & спроводливост дисплеј
* резервоар ниво сензор влез (24 VDC)
* обземам и да ги отфрлат проток rotameters
* прилагодливи регулатор на притисок вентил
* Авто флеш (опционални со обземам вода)
* панел монтажа притисок мерачи
* електрични мимик панелот со индикаторите за статусот
* електро - полиран челик рамка

Спецификации

спецификации модели

РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, обземам проток lph-2t

rl-2.5t

rl-3t

rl-4t

rl-6t

rl-9t

rl-12t

permeate flow lph

2000

2500

3000

4000

6000

9000

12000

модул количество: Контакт лице& големина

(4), 4"x80"

(5), 4"x80"

(4), 4"x120"

(4), 4"x40"

(2), 8"x80"

(3), 8"x120"

(3), 8"x160"

номинална обновување

50-75%

моторот(kW)

0.75

 2.25

2.25

2.25

3

3

3

тежина(кг)

43

43

43

43

43

43

43

димензија(влакна надворешен дијаметар)

530 × 530 × 1150


спецификации модели

РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, обземам проток lph-16t

РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, обземам проток lph-20t

РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, обземам проток lph-24t

РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, обземам проток lph-30t

РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, обземам проток lph-35t

РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, обземам проток lph-45t

РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, РЛ, обземам проток lph-50t

обземам проток lph

16000

20000

24000

30000

35000

45000

50000

модул количество: Контакт лице& големина

(4), 8"x160"

(4), 8"x200"

(4), 8"x240"

(5), 8"x240"

(5), 8"x280"

(6), 8"x280"

(7), 8"x280"

номинална обновување

50-75%

моторот(kW)

0.75

 2.25

2.25

2.25

3

3

3

тежина(кг)

43

43

43

43

43

43

43

димензија(влакна надворешен дијаметар)

530 × 530 × 1150

Feed вода побарувањата
pH: 3.0: 10.0
TDS: < 20.000 ppm (Изберете т.т. системи кога надмине)
заматеност: < 1.0 NTU (потребните претходна - третман кога надмине)
SDI: < 5.0 (потребните претходна - третман кога надмине)
цврстина: < 20.000 ppm (бара претходна - третман кога надмине)
резидуален хлор: < 0.1 ppm (потребните претходна - третман кога надмине)

Храна квалитетот на водата, притисоци и протоци имаат значително влијание врз перформансите на било обратна осмоза систем. за да се обезбеди сигурна и конзистентна долго - термин перформанси, важно е да се обезбеди извор на вода има минималните спецификации детални подолу. ако вашата извор за водоснабдување е маргинална, треба да се разгледа со користење на извор на вода пауза резервоарот и бустер пумпа за снабдување на системот.
Прашање Сега +Прашање Сега -
Нашата експертиза ни овозможи да се обезбеди најдобрите

индустриски обратна осмоза

со подложување на нашите производи на строги мерки за контрола на квалитетот во текот на секоја фаза на производството и додека испраќање. Искрено се добредојдени сите релевантни пријатели од целиот свет треба да дојде за посета и соработка!
Italian, Italiano