мембрана елементи

Вие сте тука: Насловна -> производи -> третман на вода делови -> мембрана елементи
Ние сме техничко Taiwan мембрана елементи производителот, фабрика, на снабдувачот и извозникот. Во зависност од стабилна инвестиција, чувствувате компетентност и добар по продажба на услуги, ние сме ни направи, како еден од водечките производители и извозници во оваа индустрија. Ние и ветуваме на квалитетни производи и конкурентна цена и за време на испорака за вас. Ние сме биле воспоставување на долгорочни бизнис со нашите клиенти. Ако сте заинтересирани за некој модел на нашите производи, ве молиме да бидат слободни да контакт.
  • мембрана елементи - UF


модел: UF
мембрана елементи
ултрафилтрација (UF) мембрана елементи

UF и ro (Ну) се притисок - управувано мембрана поделба процес. UF филтер медиуми е UF мембрана, конфигуриран како рамен тип, цилиндричен тип и шупливи влакна тип. UF процес е сепаративен процес во врска со големината на порите, а големината на порите е помеѓу ro (Ну) и МФ (0.001-0.1μm), тоа е да се каже UF процесот на одделување од големите молекули на мали молекули. На кратко, јони и мали молекули, растворени во сировата вода, обземам да биде UF обземам, додека честички поголеми од мембрана пора големина се концентрирани како концентрат, како што се големи протеински молекули, микроорганизам, колоиди, суспендирање супстанција итн

перформанси

5040sm модул

максимум овозможи притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.6

транс- мембрана притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.2

нормалното функционирање притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.1-0.2

пена притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.1

pH вредност

2-10

макс дозволена концентрација на слободен хлор(долг рок) (mg/l)

50

макс дозволена концентрација на слободен хлор(краток рок) (mg/l)

<300

режим

крст- проток или мртов- крај

Макс работна температура(℃)

<40

мембрана карактеристики

хидрофилна двојно кожата

мембрана материјал

пан

mwco(Далтон, мембрана област)

50,000

влакна внатрешен дијаметар(m2)

2.5

mm(влакна надворешен дијаметар)

1.0

влакна надворешен дијаметар(влакна надворешен дијаметар)

1.6

број на шупливо- влакно(парче)

2000

мембрана модул големина(влакна надворешен дијаметар)

Φ120×1048

влезните и излезните точки дијаметар(влакна надворешен дијаметар)

DN25

макс воздушниот притисок за интегритетот тест(МПА, транс, мембрана притисок)

0.2

флукс(0.1 МПА, 25℃)

1t/h


перформанси

Φ200× 1350 модул

максимум овозможи притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.6

транс- мембрана притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.2

нормалното функционирање притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.1-0.2

пена притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.1

pH вредност

2-10

макс дозволена концентрација на слободен хлор(долг рок) (mg/l)

50

макс дозволена концентрација на слободен хлор(краток рок) (mg/l)

<300

режим

крст- проток или мртов- крај

Макс работна температура(℃)

<40

мембрана карактеристики

хидрофилна двојно кожата

мембрана материјал

пан

mwco(Далтон, мембрана област)

50,000

влакна внатрешен дијаметар(m2)

25

mm(влакна надворешен дијаметар)

1.0

влакна надворешен дијаметар(влакна надворешен дијаметар)

1.6

број на шупливо- влакно(парче)

7500

мембрана модул големина(влакна надворешен дијаметар)

Φ200×1350

влезните и излезните точки дијаметар(влакна надворешен дијаметар)

DN40

макс воздушниот притисок за интегритетот тест(МПА, транс, мембрана притисок)

0.2

флукс(0.1 МПА, 25℃)

4t/h


перформанси

Φ90× 1260module

максимум овозможи притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.6

транс- мембрана притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.2

нормалното функционирање притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.1-0.2

пена притисок(МПА, транс, мембрана притисок)

0.1

pH вредност

2-10

макс дозволена концентрација на слободен хлор(долг рок) (mg/l)

50

макс дозволена концентрација на слободен хлор(краток рок) (mg/l)

<300

режим

крст- проток или мртов- крај

Макс работна температура(℃)

<45

мембрана карактеристики

хидрофилна двојно кожата

мембрана материјал

пан

mwco(Далтон, мембрана област)

50,000

влакна внатрешен дијаметар(m2)

50

mm(влакна надворешен дијаметар)

1.0

влакна надворешен дијаметар(влакна надворешен дијаметар)

1.6

број на шупливо- влакно(парче)

12000

мембрана модул големина(влакна надворешен дијаметар)

Φ250×1715

влезните и излезните точки дијаметар(влакна надворешен дијаметар)

2"

макс воздушниот притисок за интегритетот тест(МПА, транс, мембрана притисок)

0.2

флукс(0.1 МПА, 25℃)

10t/h


Прашање Сега +Прашање Сега -
Нашата експертиза ни овозможи да се обезбеди најдобрите

мембрана елементи

со подложување на нашите производи на строги мерки за контрола на квалитетот во текот на секоја фаза на производството и додека испраќање. Искрено се добредојдени сите релевантни пријатели од целиот свет треба да дојде за посета и соработка!
Italian, Italiano