ЈП резервоарот за вода

Вие сте тука: Насловна -> производи -> вода акумулатора -> ЈП резервоарот за вода
Ние сме техничко Taiwan ЈП резервоарот за вода производителот, фабрика, на снабдувачот и извозникот. Во зависност од стабилна инвестиција, чувствувате компетентност и добар по продажба на услуги, ние сме ни направи, како еден од водечките производители и извозници во оваа индустрија. Ние и ветуваме на квалитетни производи и конкурентна цена и за време на испорака за вас. Ние сме биле воспоставување на долгорочни бизнис со нашите клиенти. Ако сте заинтересирани за некој модел на нашите производи, ве молиме да бидат слободни да контакт.
  • ЈП резервоарот за вода - BC/PT


модел: BC/PT
ЈП резервоарот за вода
ЈП резервоарот за вода

течност / прав носи кофа (инка тип)

Applications:
хемиската индустрија: хемиски решение резервоарот, хемиски прав резервоарот, колоидна лек резервоарот, индустриска отпадна вода резервоарот,
галванизација решение, канализација филтер резервоарот
семејство оган контрола: оган резервоарот за вода, сулфур вода (изворска вода) резервоарот, големи - намалени резервоарот за вода, резервоар за вода
Земјоделството: големи - намалени фарма храна кофа, риба кофа

п.н.е.-1000 п.н.е.-2000 п.н.е.-3000
капацитет: 1000 литри капацитет , 2000 литри: капацитет 3000 литри:3000 liters
1 "БСП:1200 mm 1 "БСП:1450 mm 1 "БСП:1630 mm
висина:1665 mm висина:1800 mm висина:2140 mm
капакот во дијаметар:400 mm капак внатрешниот дијаметар:400 mm капак внатрешниот дијаметар:600 mm
бруто висина:2180 mm бруто висина:2220 mm бруто висина:2540 mm

п.н.е.-6000 п.н.е.-10000
капацитет: 6000 литри капацитет: 10000 литри
1 "БСП:1955 mm 1 "БСП:2250 mm
висина:2690 mm висина:3450 mm
капакот во дијаметар:600 mm капакот во дијаметар:600 mm
бруто висина:3000 mm бруто висина:3950 mm

вода акумулатора
Applications:
хемиската индустрија: хемиски решение резервоарот, хемиски прав резервоарот, колоидна лек резервоарот, индустриска отпадна вода резервоарот,
галванизација решение, канализација филтер резервоарот
семејство оган контрола: оган резервоарот за вода, сулфур вода (изворска вода) резервоарот, големи - намалени резервоарот за вода, резервоар за вода
Земјоделството: големи - намалени фарма храна кофа, риба кофа

pt-250 pt-500 pt-750
капацитет: 250 литри капацитет: 500 литри капацитет: 750 литри
1 "БСП:650 mm 1 "БСП:810 mm 1 "БСП:1100 mm
висина:1030 mm висина:1235 mm висина:1160 mm
кофа висина:745 mm кофа висина:920 mm кофа висина:740 mm

pt-1000 pt-1500 pt-2000
капацитет: 1000 литри капацитет: 1500 литри капацитет: 2000 литри
1 "БСП:1040 mm 1 "БСП:1300 mm 1 "БСП:1300 mm
висина:1450 mm висина:1550 mm висина:1980 mm
кофа висина:1120 mm кофа висина:1135 mm кофа висина:1560 mm

pt-3000 pt-4500 pt-5000
капацитет: 3000 литри капацитет: 4500 литри капацитет: 5000 литри
1 "БСП:1600 mm 1 "БСП:1700 mm 1 "БСП:1840 mm
висина:2060 mm висина:2290 mm висина:2460 mm
кофа висина:1600 mm кофа висина:1960 mm кофа висина:1980 mm

pt-6000 pt-10000 pt-15000
капацитет: 6000 литри капацитет: 10000 литри капацитет: 15000 литри
1 "БСП:1970 mm 1 "БСП:2250 mm 1 "БСП:2580 mm
висина:2440 mm висина:3140 mm висина:3600 mm
кофа висина:2020 mm кофа висина:2550 mm кофа висина:2950 mm

pt-20000 pt-25000 pt-30000
капацитет: 20000 литри капацитет: 25000 литри капацитет: 30000 литри
1 "БСП:2680 mm 1 "БСП:2680 mm 1 "БСП:3060 mm
висина:4450 mm висина:4770 mm висина:5060 mm
кофа висина:3650 mm кофа висина:4120 mm кофа висина:4420 mm

Прашање Сега +Прашање Сега -
Нашата експертиза ни овозможи да се обезбеди најдобрите

ЈП резервоарот за вода

со подложување на нашите производи на строги мерки за контрола на квалитетот во текот на секоја фаза на производството и додека испраќање. Искрено се добредојдени сите релевантни пријатели од целиот свет треба да дојде за посета и соработка!
Italian, Italiano