п.п. филтер кертриџ

Вие сте тука: Насловна -> производи -> филтер кертриџ за домување -> п.п. филтер кертриџ
Ние сме техничко Taiwan п.п. филтер кертриџ производителот, фабрика, на снабдувачот и извозникот. Во зависност од стабилна инвестиција, чувствувате компетентност и добар по продажба на услуги, ние сме ни направи, како еден од водечките производители и извозници во оваа индустрија. Ние и ветуваме на квалитетни производи и конкурентна цена и за време на испорака за вас. Ние сме биле воспоставување на долгорочни бизнис со нашите клиенти. Ако сте заинтересирани за некој модел на нашите производи, ве молиме да бидат слободни да контакт.
  • п.п. филтер кертриџ - PP


модел: PP
п.п. филтер кертриџ
п.п. кертриџ

функциите на производот
rotek топи разнесени длабочина касети се единствени длабочина тип филтри произведени од девица полипропилен кој ги исполнува барањата на титулата FDA 21 од Кодексот на федералните регулативи 177.1520 за директна и индиректна контакт со храна. rotek п.п. серија топи разнесени длабочина филтри искористат предностите на нашите иновативни континуирано мулти - истиснување технологија и најновите топи дува микро - влакна технологија.

карактеристики & Бенефиции
топи разнесени микро - влакна и нашата мулти - слој структура се обезбеди доследна честички задржување и супериорен загадувач на капацитетот за задржување со подолги филтрација живот.
Термички себе - врзани микро - влакна конструкција обезбедува постојана перформанси приноси во текот филтрација живот без ослободување на влакна или на медиумите миграција низ филтерот тело. нашата 100% чист полипропилен суровини ги исполнува барањата на FDA ЦФР наслов 21, 177.1520 rotek п.п. филтри имаат широк хемиски компатибилност за широк спектар на апликации како што е прикажано во табелата подолу.

Хемиски компатибилност
полипропилен материјали обезбеди широк хемиски компатибилност за различни апликации.

хемикалии

25°c

60°c

хемикалии

25°c

60°c

оцетна киселина

 ☑ ☑

азотна киселина 5-10%

 ☑ ☑ 

винил киселина

 ☑ ☑

toluene

 ☑

acetone

 ☑

n/a

метил алкохол

 ☑ ☑ 

hydroxybenzene

 ☑ ☑

толуен, хлороводородна киселина

 ☑ ☒

Алкан хексил

 ☑ ☑

камен

 ☑ ☒

vitriol

 ☑ ☑

натриум хидроксид

 ☑ ☑

азотна киселина50%

 ☒ ☒

калиум хидроксид

 ☑ ☑

Располагање големината
2.5" × 10"; 2.5" × 20"; 2.5" × 30"; 2.5" × 40"
4.5" × 10"; 4.5" × 20"

Прашање Сега +Прашање Сега -
Нашата експертиза ни овозможи да се обезбеди најдобрите

п.п. филтер кертриџ

со подложување на нашите производи на строги мерки за контрола на квалитетот во текот на секоја фаза на производството и додека испраќање. Искрено се добредојдени сите релевантни пријатели од целиот свет треба да дојде за посета и соработка!
Italian, Italiano