пумпа притисок резервоарот

Вие сте тука: Насловна -> производи -> вода акумулатора -> пумпа притисок резервоарот
Ние сме техничко Taiwan пумпа притисок резервоарот производителот, фабрика, на снабдувачот и извозникот. Во зависност од стабилна инвестиција, чувствувате компетентност и добар по продажба на услуги, ние сме ни направи, како еден од водечките производители и извозници во оваа индустрија. Ние и ветуваме на квалитетни производи и конкурентна цена и за време на испорака за вас. Ние сме биле воспоставување на долгорочни бизнис со нашите клиенти. Ако сте заинтересирани за некој модел на нашите производи, ве молиме да бидат слободни да контакт.
  • пумпа притисок резервоарот - PWN/PWB


модел: PWN/PWB
пумпа притисок резервоарот
пумпа тенкови / и тенкови
карактеристики:
дијафрагмата rotek резервоарот, бидејќи на дијафрагмата и пред притисок амортизатор може да функционира за заштита на пумпата и да се прошири на долг - термин перформанси. сите тенкови се користи нерѓосувачки челик врски. дијафрагмата резервоарот целосно го дели вода и воздух, обезбедување на затворен систем за вода за пиење спречување на растот на бактерии и штетници упад.

Дијафрагмата rotek резервоарот може да се создаде стабилна притисок во текот мулти - ниво на системи обезбедување на притисок за водоснабдување. оваа вода под притисок систем ја елиминира разликите на гравитација хранат системи и вентилациски услови поврзани со нив.

Во - линија модели

модел # 's

димензии

волумен

превозот(кутија)

превозот(кутија)

1 "БСП

висина/ lengtl

волумен

тежина

NPT

БСП

инчи

влакна надворешен дијаметар

инчи

влакна надворешен дијаметар

Гал. литри

литар

сертификати. ФТ

сертификати. m.

1bs

килограми

боровата нематода-2

PWB-2

4.9

124

8.1

205

0.5

2

1.62/ 12pcs

0.0463/ 12pcs

31/ 12pcs

14/ 12pcs

боровата нематода-8

PWB-8

7.9

201

12.3

314

2.1

8

0.54

0.0154

5.7

2.60

боровата нематода-12

PWB-12

9.0

229

14.4

366

3.2

12

0.78

0.0223

6.8

3.10

боровата нематода-18

PWB-18

11.0

279

14.3

363

4.4

18

1.10

0.0314

9.5

4.30

боровата нематода-24

PWB-24

11.42

290

17.8

451

6.0

24

1.48

0.0423

12.3

5.60

боровата нематода-40

PWB-40

15.28

390

16.7

424

10.6

40

2.43

0.0694

19.8

9.00


хоризонтални модел

модел # 's

димензии

волумен

превозот(кутија)

превозот(кутија)

1 "БСП

висина/ lengtl

волумен

тежина

NPT

БСП

инчи

влакна надворешен дијаметар

инчи

влакна надворешен дијаметар

Гал. литри

литар

сертификати. ФТ

сертификати. m.

1bs

килограми

боровата нематода-20h

PWB-20h

10.4

264

11.6/17.4

295/441

14

20

1.37

0.0392

13.4

6.10

боровата нематода-60h

PWB-60h

15.28

390

16.7/20.5

425/521

20

80

3.30

0.0943

28.2

12.80

боровата нематода-80h

PWB-80h

15.28

390

16.7/28.2

425/716

28

80

4.70

0.1343

38.5

17.50


вертикални модели со база

модел # 's

димензии

волумен

превозот(кутија)

превозот(кутија)

1 "БСП

висина/ lengtl

волумен

тежина

NPT

БСП

инчи

влакна надворешен дијаметар

инчи

влакна надворешен дијаметар

Гал. литри

литар

сертификати. ФТ

сертификати. m.

1bs

килограми

боровата нематода-60v

PWB-60v

15.28

390

21.2

541

14

60

3.22

0.0920

25.0

11.3

боровата нематода-80v

PWB-80v

15.28

390

30.0

788

20

80

4.43

0.1266

35.0

15.9


Прашање Сега +Прашање Сега -
Нашата експертиза ни овозможи да се обезбеди најдобрите

пумпа притисок резервоарот

со подложување на нашите производи на строги мерки за контрола на квалитетот во текот на секоја фаза на производството и додека испраќање. Искрено се добредојдени сите релевантни пријатели од целиот свет треба да дојде за посета и соработка!
Italian, Italiano