нерѓосувачки челик резервоарот за вода

Вие сте тука: Насловна -> производи -> вода акумулатора -> нерѓосувачки челик резервоарот за вода
Ние сме техничко Taiwan нерѓосувачки челик резервоарот за вода производителот, фабрика, на снабдувачот и извозникот. Во зависност од стабилна инвестиција, чувствувате компетентност и добар по продажба на услуги, ние сме ни направи, како еден од водечките производители и извозници во оваа индустрија. Ние и ветуваме на квалитетни производи и конкурентна цена и за време на испорака за вас. Ние сме биле воспоставување на долгорочни бизнис со нашите клиенти. Ако сте заинтересирани за некој модел на нашите производи, ве молиме да бидат слободни да контакт.
  • нерѓосувачки челик резервоарот за вода - ST/STR


модел: ST/STR
нерѓосувачки челик резервоарот за вода
нерѓосувачки челик резервоарот за вода

Applications:
хемиската индустрија: хемиски решение резервоарот, хемиски прав резервоарот, колоидна лек резервоарот, индустриска отпадна вода резервоарот,
галванизација решение, канализација филтер резервоарот
семејство оган контрола: оган резервоарот за вода, сулфур вода (изворска вода) резервоарот, големи - намалени резервоарот за вода, резервоар за вода
Земјоделството: големи - намалени фарма храна кофа, риба кофа

нерѓосувачки челик AISI 304 стандардни акумулатора 
(AISI 316, исто така, достапни на барање)

модел

1 "БСП
(см)

висина

дебелина

дише

влезот

штекер

чистење дупка

рамно дно

w/ стои

stands no.

(см)

(см)

(компјутер, инчен)

(влакна надворешен дијаметар)

(инчен)

(инчен)

(инчен)

(ул)

ул-500

72

116

119

3

0.4

3/4"

3/4"

1"

1"

ул-850

85

138

153

3

0.4

3/4"

3/4"

1"

1"

ул-1000

97

122

153

3

0.4

3/4"

3/4"

1"

1"

ул-1300

97

161

178

3

0.4

3/4"

3/4"

1"

1"

ул-1500

105

143

178

4

0.5

3/4"

3/4"

1-1/2"

1"

ул-1800

105

173

205

4

0.5

3/4"

3/4"

1-1/2"

1"

ул-2000

118

161

178

4

0.5

3/4"

3/4"

1-1/2"

1"

st-3000

123

176

222

4

0.5

3/4"

3/4"

1-1/2"

1"

ул-4500

160

230

385

5

0.6

3/4"

3/4"

2"

1-1/2"

ул-5000

160

270

320

5

0.8

3/4"

3/4"

2"

1-1/2"

ул-7000

180

280

330

6

0.8

3/4"

3/4"

2"

1-1/2"

ул-10t

230

270

330

8

1.0

3/4"

3/4"

2"

1-1/2"

ул-15t

250

300

350

10

1.0

3/4"

3/4"

3"

2"

ул-20t

265

360

410

10

1.2

3/4"

3/4"

3"

2"

ул-30t

300

450

470

12

1.2

3/4"

3/4"

3"

2"


нерѓосувачки челик AISI 304 хоризонтални стои поддржан акумулатора 
(AISI 316, исто така, достапни на барање)

модел

1 "БСП

должина

висина

дебелина

дише

влезот

штекер

чистење дупка

(см)

(см)

(см)

(влакна надворешен дијаметар)

(инчен)

(инчен)

(инчен)

(инчен)

ул-500

72

130

80

0.4

3/4"

3/4"

1"

1"

ул-850

85

140

95

0.4

3/4"

3/4"

1"

1"

ул-1000

97

140

108

0.4

3/4"

3/4"

1"

1"

ул-1250

97

160

108

0.5

3/4"

3/4"

1"

1"

ул-1500

106

160

115

0.5

3/4"

3/4"

1-1/2"

1"

ул-2000

118

160

128

0.6

3/4"

3/4"

1-1/2"

1"

ул-3000

123

210

132

0.6

3/4"

3/4"

1-1/2"

1"

ул-5000

160

285

175

0.8

3/4"

3/4"

2"

1-1/2"

ул-10t

230

290

245

1.0

3/4"

3/4"

2"

1-1/2"

ул-15t

250

350

265

1.2

3/4"

3/4"

2"

1-1/2"

ул-20t

265

360

280

1.2

3/4"

3/4"

2"

1-1/2"


Прашање Сега +Прашање Сега -
Нашата експертиза ни овозможи да се обезбеди најдобрите

нерѓосувачки челик резервоарот за вода

со подложување на нашите производи на строги мерки за контрола на квалитетот во текот на секоја фаза на производството и додека испраќање. Искрено се добредојдени сите релевантни пријатели од целиот свет треба да дојде за посета и соработка!
Italian, Italiano